Werkwijze Expatkraamzorg

Online Expatkraamzorg is feitelijk niet meer dan coachen, begeleiden en advies op afstand. Een belangrijk uitgangspunt van een traject is dat ik jou persoonlijk en direct kan ondersteunen tijdens je kraamtijd met zorgadvies en informatie. Samen zoeken we naar de beste oplossing wanneer er specifieke vragen zijn. Je hoeft hiervoor niet de deur uit, maar blijft in je eigen huis.

Kraamzorg op afstand, kan dat?

Het werk van een kraamverzorgende bestaat 80% uit het geven van voorlichting & informatie. Om dit te kunnen doen hoef ik dus niet fysiek aanwezig te zijn. Door middel van skype kan ik zo nodig handelingen voordoen zodat jij die kunt toepassen bij je kindje. Dus ja, kraamzorg op afstand is dus ook mogelijk, Dus schroom niet neem contact met mij op en je zal met zo veel meer vertrouwen de zorg van je kindje aankunnen.

Voorbeeld
Je geeft je kindje borstvoeding maar tijdens het voeden valt je kindje steeds in slaap. Je vraagt je af of je kindje nu wel genoeg voeding binnen krijgt en wat moet je doen? Op dat moment kan je contact met mij opnemen, bijvoorbeeld via skype.  Zo kan ik je online- en via beeld adviseren en begeleiden.

Hoe verloopt een online consult?

Ik doe mijn uiterste best om jullie te helpen en jullie het vertrouwen te geven hoe om te gaan met bepaalde situaties. Na je aanmelding via deze website vindt eerst een intake plaats. Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten en is gratis. Zo krijg ik inzicht in de situatie en de gezinssamenstelling bij jullie thuis. En na dit gesprek kunnen jullie besluiten of je al dan niet gebruik wilt maken van mijn begeleiding.

Als jullie besluiten gebruik te maken van mijn coaching/begeleiding kan ik jullie een contract aanbieden. Dit contract houdt in dat we voor een periode van 8 dagen iedere dag contact hebben via skype, whatsapp of telefonisch. Deze consulten zijn afgestemd op jullie wensen en de vragen die jullie hebben over de baby en zorg voor de kraamvrouw.

Tarieven

Advies & begeleidingspakket

  • 1 telefonisch intake gesprek;
  • 4 advies / begeleidingsgesprekken (max 60 min. per keer);
  • 4 voortgangsgesprekken (max 30 min. per keer).

Kosten: € 387,20

Los consult

  • Advies/begeleidingsgesprek (60 min.) –  €60,50
  • Voortgangsgesprek (30 min) – €36,30

 

alle genoemde tarieven zijn incl 21% btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen. Lees hier de Algemene Voorwaarden.

Direct aanmelden?