Online kraamzorg advies, een beetje thuis in het buitenland

Je woont in het buitenland en wanneer je zwanger bent beval je waarschijnlijk in het ziekenhuis. Na je bevalling mag je na een aantal dagen met je kindje weer naar huis. Een bijzonder moment! Maar dan valt de zorg om je heen weg en sta je er in feite alleen voor. Jouw familie is ver weg en de gebruiken in het land waar je woont zijn anders dan je gewend bent in Nederland. Ook wat betreft de kraamzorg. Want in Nederland zijn wij verwend met de meest unieke zorg die er op de wereld is.

expatkraamzorg

Expatkraamzorg biedt uitkomst in deze. Deze zorg wordt in de vorm van online informatie, advies & begeleiding aangeboden aan Nederlandse kraamgezinnen in het buitenland. Advies en begeleiding van een gediplomeerd kraamverzorgende die jou en je partner online helpt bij het verzorgen van jullie pasgeboren kindje. Zorgadvies op afstand en helpen om vertrouwen te krijgen in de verzorging van je kindje. Maar ook om je kindje beter te leren kennen en te begrijpen. Op deze website staan nuttige tips & informatie over het verzorgen van je kindje en jouzelf gedurende de eerste dagen na je bevalling.

Vind je niet het antwoord en wil je toch liever een persoonlijk advies? Meld je dan aan voor een persoonlijke begeleiding. Via skype, facetime of eventueel telefonisch bekijken we samen jullie vragen en de behoefte aan begeleiding. De kosten voor een persoonlijke begeleiding worden als een consult berekend, met een mogelijkheid om deze eenmalig af te nemen. Je kunt je voor online advies & begeleiding  aanmelden via deze website.

Het maakt niet uit waar je woont op de wereld, we spreken een tijd af die ons beiden uitkomt. Waar je ook ter wereld bent, ik kan je helpen!

Meer informatie?